Κασσελάκης για Λινού: «Δεν με κάλυψαν οι εξηγήσεις της – Της ζήτησα να παραδώσει την έδρα της»

Κασσελάκης για Λινού: «Δεν με κάλυψαν οι εξηγήσεις της – Της ζήτησα να παραδώσει την έδρα της»

Τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Για δικαίωση μιλάει ο Παύλος Πολάκης

Αποφασιμένος να τελειώσει την Αθηνά Λινού από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Συέφανος Κασσελάκης. «Δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις της, έχει ζητηθεί η παραίτησή της και δεν έχει απαντήσει. Δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε sms ούτε και whatsapp. Η απάντηση στα μηνύματα είναι ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης που θα έπρεπε να υπάρχει» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για το θέμα της διαγραφής της Αθηνάς Λινού μετά το ζήτημα που έχει προκύψει με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis.

«Δεν είμαι εισαγγελέας, αλλά υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να διερευνηθεί πριν την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Είναι μάθημα για όλους στον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

«Το ότι διαφωνούσε μαζί μου από την πρώτη εβδομάδα το άκουσα χθες πρώτη φορά. Δεν νοείται να υπάρχει πρόεδρος της ΚΟ που διαφωνεί με τον πρόεδρο του κόμματος» είπε ο κ. Κασσελάκης, μιλώντας στο Live News, για τα όσα δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής θυελλώδους συνεδρίασης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βάση του» σχολίασε ακόμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κληθείς να σχολιάσει ότι το κόμμα βγήκε χθες διαιρεμένο από τη συνεδρίαση της ΚΟ.

Εκτός ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού

Διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα η επιστολή του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, με την οποία τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η Αθηνά Λινού.

Η ανάρτηση Πολάκη ια διαγραφή Λινού: Απλά δικαίωση

Μια ανάρτησή του στα social media έκαανε ο Παύλος Πολάκης μετά τις πληροφορίες για επικείμενη διαγραφή της Αθηνάς Λινού.

«Τι να πω τώρα… ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!! (και μάθημα σε αυτούς που νόμισαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου… εντός και εκτός…).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.