Sushi Med, το προσιτό sushi της Μυκόνου

Προσιτό στις τιμές του και άκρως ποιοτικό, το Sushi Med κερδίζει σταθερά τις εντυπώσεις

Προσιτό στις τιμές του και άκρως ποιοτικό, το Sushi Med κερδίζει σταθερά τις εντυπώσεις
 
Γράφει η Νάντια Μασσαχού  
 
Αν κάποιος σου έλεγε ότι υπάρχει προσιτό sushi στη Μύκονο και μάλιστα είναι πολύ καλό, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόσουν; Εμείς είπαμε απλά "πάμε τώρα να το δοκιμάσουμε". 
 
Και κάπως έτσι βρεθήκαμε στη Λάκκα, στη Χώρα, δίπλα ακριβώς από τo ιταλικό εστιατόριο Mediterraneo, να αναζητήσαμε θέση σε ένα από τα πάλλευκα τραπέζια του εξωτερικού του χώρου. Το εστιατόριο έχει διαδοθεί (όπως κάθε γευστικός θησαυρός) στους κάτοικους του νησιού οι οποίοι το στηρίζουν σθεναρά, ωστόσο από ό,τι φαίνεται το κοινό με φανατικούς από όλο τον κόσμο, μεγαλώνει όλο και περισσότερο, οπότε θα σας συνιστούσαμε να κάνετε μια κράτηση για να αποφύγετε καθυστερήσεις και ταλαιπωρία. 
 
Η απλότητα είναι το στοιχείο που πρωταγωνιστεί στο χώρο, που παρά το μίνιμαλ λευκό του προφίλ, βγάζει έντονη φιλικότητα και χαλαρότητα. O ιδιοκτήτης του Sushi Med, Samuele έχει στήσει ένα πολύ ωραίο κλίμα κι αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται κανείς κι από το ευγενέστατο προσωπικό. Το μενού δεν είναι φλύαρο, καλύπτει πλήρως τους λάτρεις του sushi, παρόλ'αυτά διαθέτει και προτάσεις ορεκτικών και επιδορπίων που αξίζουν την προσοχή σας.
 
Εστιάζουμε ωστόσο στο ότι, εδώ θα γευτείτε ποιοτικό και νόστιμο sushi, από τα καλύτερα και πιο value for money του νησιού. Τονίζουμε το value for money γιατί σε αυτό το εστιατόριο βρίσκει τον ορισμό του. 
 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com