Αποδέχθηκε την έδρα Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου – Ορκίζεται την Παρασκευή

Αποδέχθηκε την έδρα Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου – Ορκίζεται την Παρασκευή

Η δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος έκανε γνωστό στον διευθυντή του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη ότι θα κρατήσει την έδρα

Η Πόπη Τσαπανίδου παίρνει την έδρα Επικρατείας του παραιτηθέντος Όθωνα Ηλιόπουλου, κάτι που φέρεται να γνωστοποίησε στη σημερινή της συνάντηση με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη στην Κουμουνδούρου, Μανώλη Καπνισάκη.

Όπως η ίδια αναφέρει στο Facebook:

«Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή.

Λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία».

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η κ. Τσαπανίδου ορκίζεται την Παρασκευή. Έτσι, φαίνεται πως κλείνει οριστικά το θέμα εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη.