Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού 16χρονης στον Κολωνό

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού 16χρονης στον Κολωνό

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 44χρονος κατηγορούμενος - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 16χρονης από τον πατέρα του πρώην φίλου της στον Κολωνό.

Ο 44χρονος αναμένεται σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου να απολογηθεί, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες και να υποστηρίζει, ότι με την ανήλικη είχε συναινετική σχέση. Ο 44χρονος κατηγορείται, ότι κακοποιούσε σεξουαλικά εδώ και περίπου δύο μήνες την 16χρονη φίλη του γιου του, ενώ παράλληλα την απειλούσε, ώστε να μην μιλήσει, λέγοντας πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της. Η κοπέλα φέρεται να αποκάλυψε το μαρτύριο της σε φιλικό της πρόσωπο, από το οποίο παρακινήθηκε προκειμένου να μιλήσει στην οικογένειά της και η υπόθεση έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελία του πατέρα της.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η 16χρονη είπε αναφερόμενη στον 44χρονο: «Του έλεγα συνέχεια "Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;". Κι εκείνος μου απάντησε "Καν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια. Θα σκοτώσω τον πατέρα σου και την αδελφή σου, γιατί έχω μπράβους στη νύχτα"». Η ανήλικη είχε χάσει πρόσφατα την μητέρα της από καρκίνο. Στο κόσμο είχε μόνο τον πατέρα της και την αδελφή της και ήταν φοβισμένη. «Με απειλούσε. Μου έλεγε "θα πάρω τον πατέρα σου. Ξέρω ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά του. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι η μάνα σου"» κατέθεσε η 16χρονη.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι παρέσυρε την ανήλικη σε ερημικό πάρκινγκ στον Κολωνό και την βίασε περισσότερες από 10 φορές μέσα στο αυτοκίνητό του. «Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω καλά ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: "Σε παρακαλώ πολύ φύγε. Φοβάμαι. Δεν είμαι καλά". Και μου έλεγε: "Πέντε λεπτά, να το κάνω και φεύγουμε"», είπε η ανήλικη.

«Δεν είπε κουβέντα για να προστατεύσει την οικογένειά της»

Ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της ανήλικης, μιλώντας στο Star περιέγραψε τον 44χρονο που κατηγορείται ότι τη βίασε, λέγοντας: «Ψυχρός, παγερός, σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ούτε εγώ ξέρω πώς κρατήθηκα. Διαλυμένο το παιδί και δεν είπε κουβέντα και δεν είπε κουβέντα αγαπητέ μου. Για να προστατεύσει εμένα και την αδελφή της, που της είχα πει όταν μεγάλωνε. "Ό,τι γίνει, πρώτα τον μπαμπά και μετά την αστυνομία», περιέγραψε στο Star o συγγενής του κοριτσιού και συνέχισε:

«Δευτέρα βράδυ βίαζε το παιδί και την Τρίτη το πρωί είχε το θράσος ο αλήτης να έρθει από το σπίτι, να πάμε στο καινούργιο σπίτι, που τον συνέλαβαν κιόλας, του το έκανε άνω-κάτω η Αστυνομία για να βρουν στοιχεία, να πάω να του βάλω τηλεφωνική γραμμή».

«Θέλω να κάνουμε έρωτα πριν πεθάνω»

Το 16χρονο κορίτσι μιλώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και σε ψυχολόγο, περιέγραψε τον εφιάλτη της: «Με πήγε κάπου στην Πετρούπολη, ψηλά στο βουνό και μου λέει "Θέλω αυτό κι αυτό". Μου είπε "Θέλω να κάνουμε έρωτα, γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω και θέλω να γίνει μαζί σου". Του λέω "Γιατί το λες αυτό σε μένα, εγώ έχω σχέση με το γιο σου και είμαι 16 ετών". Του έλεγα διάφορα, μήπως και τον πείσω να μη γίνει κάτι, γιατί φοβόμουνα κιόλας».

Τουλάχιστον 10 φορές φέρεται να βίασε την ανήλικη ο 44χρονος, σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος: «Μου κάνει "ξεντύσου". Του λέω "Δε θέλω". Προσπαθούσα μήπως καταφέρω να του αλλάξω γνώμη. Του έλεγα διάφορα: "Γιατί το κάνεις; Ο γιος σου δεν θα το ήθελε. Έχεις γυναίκα, έχεις παιδί". Του έλεγα πολλά πράγματα, αλλά όπως φαίνεται, δεν τον ένοιαζε. Ξεντύθηκα και ήρθε από πάνω μου».

Τα μηνύματα που «καίνε» τον 44χρονο

Τα μηνύματα μεταξύ της ανήλικης και του 44χρονου είναι από τα στοιχεία που ενώπιον του ανακριτή θα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Mηνύματα που ο 44χρονος δε δίστασε να σβήσει από το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προέβαλε χθες Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, διακρίνεται ο κατηγορούμενος μαζί με κάποιους φίλους του και μια φίλη του να συναντάνε την 16χρονη σε ένα στενό του Κολωνού, να της παίρνουν το κινητό από τα χέρια και σύμφωνα με την ίδια διέγραψαν το επίμαχο υλικό.

«Είχα ερωτική σχέση με τη 16χρονη, όλα έγιναν με τη συναίνεσή της»

Ο 44χρονος κατηγορούμενος μιλώντας στο Mega, υποστήριξε ότι είχε σχέση με την κοπέλα και πως πήρε διαζύγιο όταν μαθεύτηκε. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία, επειδή φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της.

«Δεν βίασα την καταγγέλλουσα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε σχέση και μάλιστα φανερή. Μάλιστα, χώρισα με τη σύζυγό μου, όταν μαθεύτηκε. Αυτό έγινε περίπου στα τέλη Ιουλίου. Ποτέ δεν την απείλησα, για να προχωρήσουμε σε ερωτική πράξη. Το κορίτσι το γνώρισα όταν έκανε σχέση με τον γιο μου. Δυστυχώς, ενέδωσα και έκανα σχέση μαζί της», είπε χαρακτηριστικά.

«Γνώριζα και τον πατέρα της. Υποψιάζομαι ότι η 16χρονη φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της, όταν θα μάθαινε για τη σχέση μας, και το απέδωσε σε βιασμό. Η ίδια υποστηρίζει πως ένας φίλος της γνώριζε για όλα αυτά πριν 20 μέρες, όμως δεν προχώρησε σε καμία καταγγελία. Αν ανοίξουν το κινητό μου, θα φανεί όλη η αλήθεια», ανέφερε.