Φρίκη στον Κολωνό: Είχε βιάσει την 16χρονη φίλη του γιου του τουλάχιστον δέκα φορές – Πώς την εκβίαζε

Φρίκη στον Κολωνό: Είχε βιάσει την 16χρονη φίλη του γιου του τουλάχιστον δέκα φορές – Πώς την εκβίαζε

Ο 44χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της ανήλικης

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης και μάλιστα κατ' εξακολούθηση στον Κολωνό από τον 44χρονο πατέρα φίλου της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο πατέρας της 16χρονης κατέθεσε στην Αστυνομία, ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον δέκα φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Συγκεκριμένα, φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία, να της έλεγε ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια, αλλά και στην οικογένειά της. Η ανήλικη φαίνεται πως δεν άντεξε, μίλησε στην οικογένεια της και στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Η ανήλικη φέρεται να υφίστατο την σεξουαλική της κακοποίηση μέσα στο αυτοκίνητο του 44χρονου σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος γνώριζε μέσω του γιου του την ανήλικη, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης. Την στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση, για να αποφύγει τον έλεγχο, αλλά στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση, καθώς θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στις 27 Αυγούστου.