Το βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της: «Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ»

Το βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου με την κόρη της: «Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ»

«Την επόμενη ημέρα, άκουσα στις ειδήσεις τα τραγικά νέα για το συμβάν στη Χαλκιδική»

Ένα βίντεο με την κόρη της από τη στιγμή που ανέβηκε με την μικρή στη ρόδα ενός λούνα παρκ, ανήρτησε στονπροσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου κι έκανε μια αναφορά στο τραγικό δυστύχημα στη Χαλκιδική.

«Πρώτη φορά μπήκα στη ρόδα. Στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Περάσαμε τόσο όμορφα. Πήγαινε αργά, απολαύσαμε τη φεγγαράδα με τη τη μικρούλα μου… και σκεφτόμουν γιατί τόσα χρόνια (ούτε ως παιδί) δεν είχα πάει σε λούνα παρκ. Την επόμενη ημέρα, άκουσα στις ειδήσεις τα τραγικά νέα για το συμβάν στη Χαλκιδική», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αναθεώρησα και συνειδητοποίησα πως όλα είναι μια στιγμή. Μια κακιά στιγμή που αν όλοι οι άνθρωποι φέρονταν υπεύθυνα, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια πόστα, θα ήταν τα πράγματα αλλιώς. Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ. Τουλάχιστον σε κάποιο παιχνίδι ανάλογο. Κρατάω όμως αυτή τη γλυκιά στιγμή και ανάμνηση, βαθιά στην καρδιά και τη μνήμη μου. Και επειδή το Instagram για μένα, είναι και μια ψηφιακή βιβλιοθήκη ξεχωριστών στιγμών της ζωής μου, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)