Έρευνα για ανθρωποκτονία ξεκινούν οι ιταλικές Αρχές για τη βύθιση της θαλαμηγού στο Παλέρμο

Έρευνα για ανθρωποκτονία ξεκινούν οι ιταλικές Αρχές για τη βύθιση της θαλαμηγού στο Παλέρμο

Οι ερευνητές εξετάζουν τα αδικήματα της «πρόκλησης ναυαγίου και πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας» κατά «αγνώστων προσώπων» - Εντοπίστηκε η σορός και του τελευταίου αγνοουμένου

Έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ξεκίνησαν οι ιταλικές Αρχές σε σχέση με το τραγικό ναυάγιο στο Παλέρμο που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Εισαγγελία με επικεφαλής τον Αμπρότζιο Καρτόζιο, ερευνά γιατί το πολυτελές σκάφος Bayesian ανετράπη κοντά στο λιμάνι του Πορτιτσέλο λίγο πριν από τις 5:00 το πρωί της Δευτέρας. Οι ερευνητές εξετάζουν τα αδικήματα της «πρόκλησης ναυαγίου και πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας» κατά «αγνώστων προσώπων», σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

Οι Εισαγγελείς θα δώσουν συνέντευξη Τύπου αύριο το πρωί, κατά την οποία αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνά τους. Η πρόκληση ναυαγίου αποτελεί ξεχωριστό αδίκημα σύμφωνα με τον ιταλικό ποινικό κώδικα και επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 12 ετών.

Εν τω μεταξύ, οι δύτες εντόπισαν ο σώμα του τελευταίου αγνοούμενου του ναυαγίου του σούπερ γιοτ Bayesian ανοικτά των ακτών της Σικελίας, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ακτοφυλακή. Πιστεύεται ότι πρόκειται για την κόρη του βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς, την Χάνα, καθώς ήταν η μόνη που αγνοούνταν μετά την περισυλλογή των άλλων πέντε θυμάτων.