Η Άνια Τέιλορ-Τζόι επιστρέφει στο Netflix σε μία νέα σειρά «με οδυνηρές αποκαλύψεις»

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι επιστρέφει στο Netflix σε μία νέα σειρά «με οδυνηρές αποκαλύψεις»

Θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι (Anya Taylor-Joy), η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Netflix, στη μίνι σειρά «The Queen's Gambit», επιστρέφει για να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική μεταφορά του μπεστ σέλερ της Μπέλλα Μάκι (Bella Mackie) «How to Kill Your Family» που κυκλοφόρησε το 2021.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και ανακοινώθηκε στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου.

Σύμφωνα με το Variety, το σενάριο σε διασκευή της Έμα Μοράν (Emma Moran) περιστρέφεται γύρω «από την ξεχασμένη κόρη του δισεκατομμυριούχου Simon Artemis, Grace Bernard (Άνια Τέιλορ-Τζόι) η οποία αποφασίζει να πάρει εκδίκηση μετά από μια οδυνηρή απόρριψη».

Το «How to Kill Your Family» σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του Netflix και της εταιρείας «Sid Gentle Films».

Η Μοράν εκτός από σεναριογράφος θα εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού μαζί με την συγγραφέα και την διάσημη πρωταγωνίστρια για λογαριασμό της LadyKiller Productions Inc.

«Είναι συναρπαστικό να παρακολουθώ τους χαρακτήρες που έγραψα να αποκτούν νέα ζωή κάτω από αυτή την υπέροχη δημιουργική ομάδα. Η Άνια είναι η πιο τέλεια επιλογή για να υποδυθεί την Grace. Συχνά πιστεύω ότι την καταλαβαίνει καλύτερα από εμένα», δήλωσε η συγγραφέας, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Η συνεργασία με την «Sid Gentle» είναι ευχάριστη και η γνωριμία μου με την Eμα με έκανε εξαιρετικά σίγουρη ότι το βιβλίο είναι σε ασφαλή χέρια», συμπλήρωσε.