Για αυτοψία στο μοιραίο λούνα παρκ της Χαλκιδικής ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε

Για αυτοψία στο μοιραίο λούνα παρκ της Χαλκιδικής ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε

Η επιχείρηση λειτουργούσε ακόμη μία παρόμοια λίγα μέτρα πιο κάτω

Το μοιραίο σημείο που σκοτώθηκε ο γιος στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής επικσέφθηκε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε στο  παιχνίδι «Crazy Dance», Ο γονιός του άτυχου νεαρού έκανε αυτοψία εκεί όπου ο γιος του άφησε την τελευταία του πνοή.

Το thesstoday.gr έγραψε ότι ο πατέρας του παιδιού έφτασε στο χώρο λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι και μπήκε στους χώρους του λούνα παρκ για να κάνει αυτοψία στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα ερωτήματα για το πώς συνέβη το δυστύχημα, αλλά και για το πως λειτουργούσε το λούνα παρκ, ερωτήματα στα οποία θα κληθεί να απαντήσει η έρευνα της αστυνομίας.

Αρχικά για το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε εκεί από τις 15 Μαΐου και όπως φαίνεται δεν είχε γίνει κάποιος έλεγχος. Η αστυνομία είχε ενημερώσει πάντως το δήμο Κασσάνδρας, από τις 9 Ιουλίου ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του, ενώ την ημέρα του μοιραίου ο δήμος κάλεσε τον επιχειρηματία για εξηγήσεις.

Αναπάντητο ερώτημα αποτελεί και η ρευματοδότηση αυτής της επιχείρησης, από τη στιγμή που δεν είχε άδεια λειτουργίας. Μάλιστα το ίδιο λούνα παρκ λειτουργούσε ακόμη ένα, λίγα μέτρα πιο κάτω στην περιοχή, το οποίο σύμφωνα με το δήμο σφραγίστηκε, όπως σφραγίστηκε και το λούνα παρκ που συνέβη η τραγωδία.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του πατέρα του 19χρονου Γιάννη στο μοιραίο λούνα παρκ: