Τραγωδία στον Έβρο: Κατέληξε ο 42χρονος που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού σε club στις Φέρες

Τραγωδία στον Έβρο: Κατέληξε ο 42χρονος που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού σε club στις Φέρες

Ο 18χρονος δράστης και γνώστης πολεμικών τεχνών θα αντιμετωπίσει τώρα την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Tην τελευταία του πνοή άφησε ο 42χρονος στην Αλεξανδρούπολη, που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε κέντρο διασκέδασης στις Φέρες Έβρου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο 42χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών νοσηλευόταν επί πέντε μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evros–news.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν κλινικά νεκρός και παρέμενε στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Όλα ξεκίνησαν από τον διαπληκτισμό του 42χρονου με τον 47χρονο πατέρα μιας κοπέλας, στα πόδια της οποίας έπεσαν γυαλιά από ένα ποτήρι, που έσπασε ο εκλιπών κατά λάθος. Στη συνέχεια ο καυγάς συνεχίστηκε με 18χρονο εργαζόμενο στο κέντρο διασκέδασης, ο οποίος είναι γνώστης πολεμικών τεχνών και ο οποίος τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το κεφάλι στο έδαφος.

Στον 47χρονο και τον 18χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οδηγήθηκαν στον ανακριτή και αφέθηκαν ελεύθεροι, με την επιβολή περιοριστικών όρων στον 18χρονο, ο οποίος τώρα θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, όπως είπε στο Star ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, στον οποίο ανέθεσε η σύζυγος του εκλιπόντος την υποστήριξη της κατηγορίας κατά των δύο κατηγορουμένων.