Ελεονώρα Μελέτη: «Αν το “Mega Καλημέρα” έκανε 25% δεν θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα»

Ελεονώρα Μελέτη: «Αν το “Mega Καλημέρα” έκανε 25% δεν θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα»

Η παρουσιάστρια υποστηρίζει ότι δέχθηκε την πρόταση να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές, αφού έμαθε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της

Για την πρόωρη ολοκλήρωση του «Mega Καλημέρα», αλλά και για την πρόταση για τις ευρωεκλογές απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα αν η απόφασή της να πεις το «ναι» για το ευρωψηφοδέλτιο, θα ήταν το ίδιο εύκολη αν η εκπομπή της στο Mega έκανε 25%, απάντησε: «Αν έκανε 25%, δεν θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα, επομένως δεν θα είχε ανοίξει η πόρτα για να μου γίνει αυτή η πρόταση. Θεωρώ ότι κι εγώ μπορεί να μην ένιωθα καιρό πριν ότι θέλω να κλείσω τον κύκλο μου σε αυτό το είδος και ύφος εκπομπής αν η εκπομπή έκανε 25%, αλλά μάρτυρές μου οι άνθρωποι του Mega, από την αρχή της περσινής σεζόν είχα κάνει παντελώς ξεκάθαρη την πρόθεσή μου να είναι η τελευταία μου χρονιά σε αυτό που παρουσίαζα.

Το ίδιο ξεκάθαρα είχα εκφράσει την επιθυμία μου και γι’ αυτό με το οποίο ήθελα να καταπιαστώ τηλεοπτικά. Πριν από την πρόταση για την Ευρωβουλή, είχαμε δώσει τα χέρια με τον σταθμό ώστε να βρίσκομαι στον προγραμματισμό του επόμενου έτους και οι συζητήσεις αφορούσαν δύο τηλεοπτικά αντικείμενα σε διαφορετική ζώνη και χαρακτήρα. Το "ναι" στο ευρωψηφοδέλτιο ειπώθηκε γιατί δεν υπήρχε πια η εκπομπή στον αέρα και η πρόταση ήταν πολύ τιμητική. Όφειλα, στον εαυτό μου τουλάχιστον, να κάνω την προσπάθειά μου, γνωρίζοντας ότι αν το αποτέλεσμα είναι θετικό δεν θα επηρεάσει καθόλου τα τηλεοπτικά δεδομένα. Δεν κόπηκε η εκπομπή επειδή μου έγινε πρόταση. Η πρόταση μου έγινε στο παρά πέντε ακριβώς επειδή αποδεσμεύτηκα τηλεοπτικά».

Ερωτηθείσα σχετικά με μια φήμη που την ήθελε να γνωρίζει για την υποψηφιότητά της ήδη από την περίοδο των γιορτών, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε ότι «η πρόταση μου έγινε 9 Απριλίου και έγινε γνωστό δύο μέρες μετά. Μέχρι τότε δεν είχε γραφτεί το παραμικρό. Δεν γίνεται μέχρι τότε να είχαν γίνει ραντεβού και συναντήσεις και να μη με είχε δει ένα μάτι», ενώ σε επισήμανση του δημοσιογράφου ότι μπορεί να είχε γίνει μια πρώτη προσέγγιση νωρίτερα, απάντησε ότι «η πρώτη προσέγγιση έγινε στις 8 Απριλίου, καθώς ετοιμαζόμουν να παρουσιάσω μια εκδήλωση σχετικά με τις γυναίκες. Τότε κλείστηκε ραντεβού για την επόμενη μέρα».