Μπαράκ Ομπάμα: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες για την πρόεδρο Κάμαλα Χάρις»

Μπαράκ Ομπάμα: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες για την πρόεδρο Κάμαλα Χάρις»

Η Μισέλ Ομπάμα ενθουσίασε τους συνέδρους των Δημοκρατικών

Η Αμερική είναι «έτοιμη» για «την πρόεδρο Κάμαλα Χάρις», έκρινε χθες Τρίτη ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο βήμα του συνεδρίου της παράταξής του, όπου οι Δημοκρατικοί έδωσαν και επίσημα στην αντιπρόεδρο της χώρας το χρίσμα της υποψήφιας στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Και «η Κάμαλα Χάρις είναι έτοιμη για τη δουλειά», είναι κάποια «που πέρασε όλη της τη ζωή μαχόμενη γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη να ακουστούν», πρόσθεσε ο 63χρονος πρώην πρόεδρος, που εκφώνησε ομιλία με πολλές αιχμές εναντίον του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου Ντόναλντ Τραμπ. Προσάρμοσε εξάλλου το παλιό του σλόγκαν «Yes, we can» («ναι, μπορούμε») στην υποψήφια Χάρις, διαβεβαιώνοντας πως «ναι, μπορεί» να κερδίσει τις προσεχείς εκλογές στις ΗΠΑ.

«Η ελπίδα επιστρέφει»

«Η ελπίδα επιστρέφει», είπε η πρώην πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα, η οποία εκφώνησε μια ομιλία που ενθουσίασε τους συνέδρους των Δημοκρατικών. Υπάρχει «κάτι μαγικό και θαυμάσιο στον αέρα», διαβεβαίωσε η κυρία Ομπάμα, οικεία μορφή του Δημοκρατικού κόμματος, εξαιρετικά δημοφιλής στο Σικάγο: «Είναι η μεταδοτική δύναμη της ελπίδας», εξήγησε.