Ο Τοντ Φίλιπς συγχαίρει τους συντελεστές του «Deadpool & Wolverine» για την τεράστια επιτυχία τους

Ο Τοντ Φίλιπς συγχαίρει τους συντελεστές του «Deadpool & Wolverine» για την τεράστια επιτυχία τους

Ο δημιουργός του «Joker» δεν φοβήθηκε να τους εγκωμιάσει

Ο δημιουργός του «Joker», Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips) έδωσε συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη Σον Λέβι (Shawn Levy) και στον Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) για την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Deadpool & Wolverine» η οποία έχει συγκεντρώσει τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών στην κατηγορία R-rated, αφήνοντας πίσω της το ρεκόρ που είχε καταγράψει το 2019, η ταινία «Joker».

Στην συγχαρητήρια ανάρτησή του στο Instagram, ο σκηνοθέτης, μοιράστηκε μια αστεία εικόνα του Deadpool να χορεύει στην κορυφή των διάσημων «σκαλιών του Joker», σύμφωνα με το ComicBook. Την συνόδευσε με ένα screenshot του άρθρου από το Variety που ανέφερε ότι το «Deadpool & Wolverine» ξεπέρασε το «Joker» και έγινε η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα σε κατηγορία R-rated συγκεντρώνοντας 1,08 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

«Πρέπει να βγάλω το καπέλο μου στους [Ράιαν Ρέινολντς] και [Σον Λέβι] για αυτή τη σαρωτική επιτυχία της ταινίας. Ξέραμε ότι θα ήταν μεγάλη, αλλά αυτό παραπάει», έγραψε ο Φίλιπς στη λεζάντα, προσθέτοντας. «Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους!!!».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ανάμεσα στα σχόλια που κατέκλυσαν την ανάρτηση ήταν του Λέβι ο οποίος σχολίασε: Ευχαριστώ, [Τοντ Φίλιπς]. Ανυπομονώ να δω τι τρελό έχεις ετοιμάσει για μας στη συνέχεια...!».

Σημειώνεται ότι η ταινία «Deadpool & Wolverine» με πρωταγωνιστές τον Ρέινολντς και τον Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) συνεχίζει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ το σίκουελ του «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ και την Lady Gaga αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 4 Οκτωβρίου και ίσως καταφέρει ένα νέο ρεκόρ εισπράξεων.