Σοκάρει βίντεο από την άγρια δολοφονία μητέρας 8 παιδιών από εμπόρους ναρκωτικών την Καλιφόρνια

Σοκάρει βίντεο από την άγρια δολοφονία μητέρας 8 παιδιών από εμπόρους ναρκωτικών την Καλιφόρνια

Η 33χρονη θέλησε να τους αποτρέψει από το να πλησιάζουν τα παιδιά της και να τους πωλούν κάνναβη

Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία μητέρας οκτώ παιδιών στη μέση του δρόμου στην Καλιφόρνια από εμπόρους ναρκωτικών, η οποία καταγράφηκε από κάμερα.

Σύμφωνα με τη MailOnline, οι έφηβοι έμποροι ναρκωτικών είχαν προσπαθήσει νωρίτερα να πουλήσουν μαριχουάνα στα παιδιά της. Ειδικότερα, η 33χρονη Μαρία Ράμος επισκέφθηκε τη μητέρα της, Μπλάνκα Βελάσκο, στις 7 Αυγούστου στο Όκλαντ, όταν γνωστοί έμποροι ναρκωτικών πλησίασαν δύο από τα παιδιά της και τους πούλησαν κάνναβη. Η Ράμος και η Βελάσκο αποφάσισαν στη συνέχεια να ακολουθήσουν το μπλε Toyota στο οποίο επέβαιναν οι έμποροι ναρκωτικών, για να τους πουν να σταματήσουν να έρχονται στο σπίτι της, σύμφωνα με το KTVU.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τους δράστες να σταματούν το όχημά τους σε διασταύρωση, με τον έναν να ανοίγει την πόρτα του οδηγού. Όταν η 33χρονη σταμάτησε δίπλα από το αυτοκίνητό τους άρχισαν οι πυροβολισμοί. Η μητέρα, η οποία είχε παλέψει με την απεξάρτηση κατά το παρελθόν, δέχθηκε τα πυρά των δραστών που αποδείχθηκαν μοιραία.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ήταν πια αργά καθώς ήταν ήδη νεκρή. Η γιαγιά των οκτώ παιδιών πάτησε γκάζι και έφυγε για να αποφύγει τους πυροβολισμούς. Εκείνη τη στιγμή, όπως είπε αργότερα, νόμιζε ακόμα ότι η κόρη της είναι ζωντανή. Όπως είπε η μητέρα της 33χρονης, μόνο τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του θύματος των πυροβολισμών, γνωρίζουν τι έχει συμβεί στη μητέρα τους.