Τζόυς Ευείδη: «Μου έχουν λείψει οι κωμωδίες, ωστόσο είναι παρακινδυνευμένο για τις αντιδράσεις»

Τζόυς Ευείδη: «Μου έχουν λείψει οι κωμωδίες, ωστόσο είναι παρακινδυνευμένο για τις αντιδράσεις»

Η πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Alpha «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» για το τι θεωρούμε αστείο και τι όχι

Για τη σειρά «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» που έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha, αλλά και για το ρόλο που θα ενσαρκώσει, μίλησε η Τζόυς Ευείδη στην εφημερίδα Real News.

«Η "Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα" ήταν η πιο τρελή ιδέα που είχαν τα παιδιά. Όταν μου το διηγήθηκαν, είπα "τι λέτε τώρα, θα μου τιναχθεί ο εγκέφαλος. Θα το καταλάβει ο κόσμος; Μήπως είναι λίγο επικίνδυνο;". Δεν μπορούσα να μην μπω σε αυτό το πανηγύρι, γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μιχάλη και τον Θανάση» είπε αρχικά η δημοφιλής ηθοποιός.

«Επίσης, μου έχουν λείψει οι κωμωδίες από την τηλεόραση. Ωστόσο, είναι παρακινδυνευμένο για τις αντιδράσεις, κυρίως για το τι μας φαίνεται αστείο. Ένα κομμάτι είναι το μοναστήρι, όπου ασχέτως που φορούν ροζ στολές, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει», είπε ακόμη η Τζόυς Ευείδη για τη σειρά η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Η ηθοποιός είπε επίσης: «Εγώ είμαι η διαβόητη Χαλιμά, σύζυγος του Μιχάλη. Είμαστε τσιγγάνοι και ζούμε στο δικό μας καταυλισμό. Έχουμε μια πανέμορφη κόρη, η οποία μπλέκει ερωτικά με έναν μπαλαμό».