Η βουλγαρική μαφία πίσω από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar της Χαλκιδικής

Η βουλγαρική μαφία πίσω από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar της Χαλκιδικής

Φέρεται να έχει απλώσει τα πλοκάμια της στη Βόρεια Ελλάδα διακινώντας ναρκωτικά και ξεπλένοντας χρήμα

Πίσω από το αιματοκύλισμα στο beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής φαίνεται να κρύβεται η βουλγαρική μαφία, με πρωταγωνιστές τον αρχηγό του υπόκοσμου της γειτονικής χώρας και τους μπράβους του.

Οι Ελληνικές αρχές έχουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του παραλιακού μαγαζιού κατέγραψαν καρέ-καρέ όλο το αιματηρό σκηνικό με τους πελάτες να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν από τους πυροβολισμούς. Τώρα οι αρχές ερευνούν σύνδεση του περιστατικού με την βουλγαρική μαφία. Σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ αυτών, μάλιστα φαίνεται να είχε ηγετικό ρόλο στα επεισόδια είναι και ο επονομαζόμενος «Ρώσος», ένα από τα μεγάλα κεφάλια, πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού της βουλγαρικής μαφίας με αρχηγό τον γνωστό ως «Τάκη», για τον οποίο μάλιστα υπάρχουν διεθνή εντάλματα σύλληψης και όπως λέγεται σε ένα από τα μέρη που κρύβεται είναι ακόμα και στη Ντόχα του Κατάρ.

Η βουλγαρική μαφία φαίνεται να έχει απλώσει τα πλοκάμια της στη Βόρεια Ελλάδα, όπως λέγεται δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ναρκωτικών, αλλά και προσπαθούν να νομιμοποιήσουν, όπως αναφέρουν και τα μέσα από την γειτονική χώρα, τα παράνομα έσοδα τους με διάφορους τρόπους και το πρόσχημα επενδύσεων όπως αγορές σπιτιών, επιχειρήσεων, δηλαδή μέσω του real estate.