Βαρύ πένθος στα Χανιά: «Χαροπαλεύει» η 22χρονη μετά το τροχαίο και τον θάνατο των τριών φίλων της

Βαρύ πένθος στα Χανιά: «Χαροπαλεύει» η 22χρονη μετά το τροχαίο και τον θάνατο των τριών φίλων της

Οι νεαροί που σκοτώθηκαν στη σύγκρουση ΙΧ με μικρό τουριστικό λεωφορείο ήταν από 16-20 ετών

Νέα τραγωδία στον ΒΟΑΚ στα Χανιά με τρία νεκρά νέα παιδιά, σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στο ύψος της γέφυρα του Γαλατά. Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται μία κοπέλα στη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πρόκειται για τραγωδία που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, η οποία βλέπει τον αριθμό των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα να αυξάνει διαρκώς. Όλα συνέβησαν, όταν το Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας νεαρός, προσπάθησε σύμφωνα με μαρτυρίες να πραγματοποιήσει προσπέραση, χάθηκε ο έλεγχος και μετά από πρόσκρουση στο ρείθρο της οδικής αρτηρίας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό VAN το οποίο μετέφερε 16 τουρίστες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μη χρήση των ζωνών ασφαλείας με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός να βρεθεί εκτός οχήματος.

Τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξετάζει το ανακριτικό της Τροχαίας Χανίων.

Τα δύο αγόρια έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ο τρίτος νεαρός, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στο νοσοκομείο Χανίων στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Όλοι τους ήσαν ηλικίας από 16 έως 20 ετών, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ. Η κοπέλα 22 ετών που δίνει μάχη για τη ζωή της, βρίσκεται σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Μπέα, σε πολύ βαριά κατάσταση.

Οι νεαροί, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια. Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική και η τροχαία, για τον απεγκλωβισμό, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.