Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα σε beach bar της Χαλκιδικής: «O άνδρας είχε δεχθεί σφαίρα στο στέρνο», λέει ο διασώστης

Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα σε beach bar της Χαλκιδικής: «O άνδρας είχε δεχθεί σφαίρα στο στέρνο», λέει ο διασώστης

'Εγιναν πέντε συλλήψεις - Σοκάρουν οι εικόνες από το αιματηρό επεισόδιο

Σοκάρουν τα στοιχεία και οι εικόνες από το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και μαχαιριές σε γνωστό beach bar της Χαλκιδικής.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, οι στιγμές διασκέδασης εκατοντάδων θαμώνων σε βραδιά ζωντανής μουσικής μετατράπηκαν σε θρίλερ. Εθελοντής διασώστης που βρέθηκε στο σημείο στα πρώτα κρίσιμα λεπτά, περιγράφει το αιματηρό συμβάν.

«Περίπου στις 24:00 ειδοποιήθηκα για σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς και αρκετούς εμπλεκομένους οι οποίοι ενεπλάκησαν σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής μας. Σε δύο λεπτά ακριβώς έκανα άφιξη στο σημείο σαν πρώτος ανταποκριτής με όλο τον εξοπλισμό και κατευθείαν εστίασα στον άτυχο άντρα ο οποίος είχε δεχθεί μια σφαίρα στο στέρνο…», αναφέρει ο διασώστης σύμφωνα με το thesstoday και συνεχίζει ως εξής:

«Κατόπιν επικοινωνίας με το ΕΚΑΒ ζήτησα συγκεκριμένες οδηγίες για να χειριστώ το περιστατικό διότι ηταν η πρώτη φορά που κλήθηκα να αντιμετωπίσω τραύμα από σφαίρα.Ταυτόχρονα ζήτησα δύο ασθενοφόρα μιας και υπήρχαν και άλλοι δύο τραυματίες και ειδικά ο ένας από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι σε συνδυασμό με το σπρέι πιπεριού οι ζωτικες του ενδείξεις ήταν πιεση 200 με 135 και165 σφυγμούς.Τα 2 ασθενοφόρα παρελαβαν και τους τρεις τραυματίες για τα περαιτέρω και τη μεταφορά τους στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας και στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Πληροφορίες για νεκρό μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω την ανάρτηση δεν υπάρχει και σας το λέω 100% και οτιδήποτε άλλο είναι ψευδές.

Με εκτίμηση:

Ιωάννης θ. Κολοκυθάς
Εθελοντης
Διάσωστης».

Πέντε συλλήψεις – Αναζητείται το άτομο που πυροβόλησε

Αφού έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της ΟΠΚΕ, οι αστυνομικοί εισήλθαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε πέντε άτομα, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν τον ιδιοκτήτη.

Δύο εξ αυτών, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ένας στο στήθος και ένας στο χέρι και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας οδηγήθηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα, ενώ ένα άτομο που φέρεται να πυροβόλησε έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Στο χώρο εντοπίστηκαν μέχρι τώρα 4 κάλυκες.