Έγκλημα στα Ιωάννινα: Ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης θείας του ο ανηψιός της – Ήταν από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος

Έγκλημα στα Ιωάννινα: Ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης θείας του ο ανηψιός της – Ήταν από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύματα από καραμπίνα

Τη δολοφονία της 62χρονης στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων ομολόγησε ο ανιψιός της γυναίκας, ο οποίος ανακρινόταν τις τελευταίες ώρες.

Ο άνδρας ήταν εκείνος που ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής την Αστυνομία ότι βρήκε νεκρή την 62χρονη θεία του στο σπίτι όπου ζούσε μόνη της.

Το θύμα έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο, το οποίο δεν εντοπίστηκε. Ο ανιψιός της άτυχης γυναίκας επικαλέστηκε οικονομικές διαφορές. Ο 36χρονος άνδρας συνελήφθη μετά την ομολογία του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο θάνατός της επήλθε το τελευταίο 24ωρο

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος της 62χρονης φέρεται να επήλθε το τελευταίο 24ωρο. Ο ακριβής χρόνος θα εξακριβωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σημειώνεται ότι ο ανιψιός της, ο οποίος διαμένει σε άλλη περιοχή των Ιωαννίνων, την επισκεπτόταν συχνά το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να τη βοηθήσει σε κάποιες εργασίες που έκανε η γυναίκα στην οικία της.

Νωρίτερα το Epirus Tv News , μετέδωσε ότι στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστής και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο ανιψιός καταθέτει στην Αστυνομία, ενώ αναμένεται να καταθέσουν και άλλα άτομα, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης 62χρονης γυναίκας. Σημαντικές θα είναι και οι καταθέσεις περιοίκων σχετικά με το αν έπεσε στην αντίληψή τους ο πυροβολισμός ή κάποια φασαρία.

Όπως μεταδίδει και το epirusgate.gr, η 62χρονη Δήμητρα Β. βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της από τον 36χρονο ανιψιό της, που συχνά ζούσε στο σπίτι της.

Ο ιατροδικαστής βεβαίωσε τα αίτια θανάτου, δηλαδή ότι προήλθε από σφαίρες πυροβόλου όπλου σε στήθος και κοιλιά.