Παύλος Κοντογιαννίδης: «Είναι νροπή, νεκροταφείο γύρω από το σπίτι μου»

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Είναι νροπή, νεκροταφείο γύρω από το σπίτι μου»

«Αυτό είναι το σπίτι που βλέπετε μέσα σε 50.000 στρέμματα και φαντάζει σαν κάτι που δεν κολλάει με το περιβάλλον. 50.000 στρέμματα είναι καμένα»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης βγήκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Summer’s Cool» και μίλησε για το σπίτι του που σώθηκε οριακά από την πυρκαγιά και την οικολογική καταστροφή που υπάρχει στον Βαρνάβα και τις υπόλοιπες περιοχές που επλήγησαν.

«Να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι επειδή σώσαμε το σπίτι; Σας έχω στείλει υλικό, αληθινό ρεπορτάζ. Αυτό είναι το σπίτι που βλέπετε μέσα σε 50.000 στρέμματα και φαντάζει σαν κάτι που δεν κολλάει με το περιβάλλον. 50.000 στρέμματα είναι καμένα. Αφού πήγα κι είπα γιατί υπάρχει αυτό τώρα; Είναι σύριζα» ανέφερε ο Παύλος Κοντογιαννίδης και λίγο αργότερα αναφέρθηκε στην επικοινωνία του με τον Γιάννη Ζουγανέλη, του οποίου το σπίτι κάηκε: «Έχουν μείνει στο σπίτι του δύο τοίχοι».

«Με παίρνουν πολλοί συγγενείς και μου είπαν ότι ευτυχώς σώθηκε το σπίτι. Δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων του να σωθώ εγώ. Εγώ τι να κάνω; Να πάω στο μπαλκόνι και να δω καμένο του Γιάννη; Το σπίτι είναι παράταιρο μέσα. Είναι νεκροταφείο παιδιά. Μην το βλέπουμε σαν απλή είδηση. Είναι ντροπή» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Παύλος Κοντογιαννίδης και στη συνέχεια μίλησε για τις τεράστιες καταστροφές που υπάρχουν στην περιοχή.