Τραγωδία στην Χαλκιδική: Δεν έβρισκαν το κοριτσάκι στην καταμέτρηση των παιδιών

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Δεν έβρισκαν το κοριτσάκι στην καταμέτρηση των παιδιών

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην πισίνα - Συνελήφθη η 19χρονη ομαδάρχισσα

Συγκλονισμένοι είναι όλοι από τον θάνατο ενός οκτάχρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωση της Χαλκιδικής, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές η απουσία του κοριτσιού έγινε αντιληπτή όταν η αρμόδια ομαδάρχισσα ξεκίνησε να κάνει καταμέτρηση των παιδιών από τα σπιτάκια. Τότε, σήμανε συναγερμός σε όλη την κατασκήνωση και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του παιδιού. Δυστυχώς, όμως, λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην πισίνα, με τις συνθήκες για τα ακριβή αίτια να ερευνώνται, μετέδωσε το thesstoday.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 15.30 από το ΕΚΑΒ, που είχε ήδη σπεύσει στην κατασκήνωση με δύο ασθενοφόρα και συνοδεία γιατρού. Στην κατασκήνωση έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ αλλά και εισαγγελέας, όπου αυτή την ώρα έχουν ξεκινήσει κύκλο καταθέσεων, εστιάζοντας σε τρία πρόσωπα-κλειδιά: την ομαδάρχισσα, τον ναυαγοσώστη της πισίνας αλλά και τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης.

Το παιδάκι αρχικά μεταφέρθηκε διασηληνωμένο στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί έγινε η διακομιδή προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την έρευνα για τον θάνατο του κοριτσιού έχει αναλάβει το Α.Τ. Κασσάνδρας.

Συνελήφθη η 19χρονη ομαδάρχισσα

Στη σύλληψη της 19χρονης ομαδάρχισσας που ήταν υπεύθυνη στο σπιτάκι όπου διέμενε το οκτάχρονο κορίτσι που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης, στη Χαλκιδική, προχώρησαν οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.