Το σοφτ πορνό βίντεο του ελβετικού υπ. Υγείας για τη χρήση προφυλακτικού

Άλλοι το βρήκαν εκπαιδευτικό και άλλοι προσβλητικό

Ένα ζευγάρι κάνει σεξ σε έναν καναπέ, μια γυναίκα γονατίζει μπροστά κάποιον, στην κουζίνα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σχίζει τα ρούχα του και αρχίζει να κάνει έρωτα, δύο γυμνά γυναικεία κορμιά κυλιούνται στο πάτωμα και μία σαδομαζοχιστική Κυρία χαϊδεύει προκλητικά την κόκκινη δερμάτινη μάσκα της...

Δεν είναι ερωτική ταινία αλλά η διαφημιστική καμπάνια του Ελβετικού υπουργείου Υγείας για να προωθήσει την χρήση προφυλακτικού και του ασφαλούς σεξ, στην εκστρατεία κατά του AIDS "Love Life"

Οι αρχές το θεώρησαν ρεαλιστικό μεν, εκπαιδευτικό δε. Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετές αντιδράσεις από πολίτες που χαρακτήρισαν την καμπάνια "σοφτ πορνό" και προσέφυγαν στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, για να απαγορευτεί. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Οι γονείς 35 παιδιών και εφήβων - ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και 17 ετών - κατέθεσαν μήνυση υποστηρίζοντας ότι σεξουαλικές πράξεις των ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων ζευγαριών που απεικονίζονται στο βίντεο κλιπ, μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων.