Σοκάρει η καταγγελία βιασμών και κακοποίησης 32χρονης στο Διδυμότειχο – Την κρατούσε φυλακισμένη με τα πέντε παιδιά της ο δράστης

Σοκάρει η καταγγελία βιασμών και κακοποίησης 32χρονης στο Διδυμότειχο – Την κρατούσε φυλακισμένη με τα πέντε παιδιά της ο δράστης

Ο 35χρονος φέρεται να ήτανγνωστός στις Αρχές, καθώς είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία - Το θύμα τον είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου

Σοκ προκαλεί η καταγγελία 32χρονης, ότι ο σύντροφός της την κρατούσε φυλακισμένη μαζί με τα πέντε παιδιά της σχεδόν ένα μήνα μέσα στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, όπου την βίαζε και την ξυλοκοπούσε, μέχρι που κατάφερε να το σκάσει χθες Παρασκευή 2 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η 32χρονη είχε εμφανή τραύματα στο σώμα της, το πρόσωπο και τα χέρια, τα οποία όπως κατήγγειλε, προήλθαν από χτυπήματα του συνομήλικου της συντρόφου της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για την παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις. Η 32χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά ελλείψει ψυχολόγου, δεν ελήφθη μαρτυρική κατάθεση. Η ίδια στην καταγγελία της στους αστυνομικούς, είπε ότι από τις 10 Ιουλίου μέχρι και σήμερα ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του κακοποιητή συντρόφου της, ο οποίος την χτυπούσε, την κρατούσε κλεισμένη μέσα στο σπίτι του μαζί με τα πέντε παιδιά της και την βίαζε.

«Από τις 10/7/2024 μέχρι σήμερα με την χρήση σωματικής βίας με κρατούσε μέσα στο σπίτι του, χωρίς την θέληση μου. Επανειλημμένως με εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά, σήμερα στις 10 το πρωί» φέρεται να είπε η 32χρονη. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Αυγούστου, ο 35χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές για άλλη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 35χρονος που αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία, μετά και από την καταγγελία της συντρόφου του, είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Το θύμα το οποίο ζούσε με τον κακοποιητή της το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του, μαζί με τα πέντε παιδιά της που είχε αποκτήσει με άλλον σύντροφο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει. Πάντως, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές ενημερώσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αμέσως μόλις λάβει εξιτήριο από το στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αναμένεται να γίνουν όλες οι ενέργειες, έτσι ώστε να την φιλοξενηθεί για την ασφάλεια της σε κάποια δομή μαζί με τα παιδιά της, εκτός αν δώσει κάποια άλλη εντολή ο εισαγγελέας.

Τον είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου

Συμφωνα με τις δημοσιογραφικες πληροφορίες της ανταποκρίτριας της ΕΡΤ στην Ορεστιάδα, Μαρίας Μανακά, την 32χρονη περισυνέλλεξαν από το δρόμο άνδρες της αστυνομίας μετρά από κλήση που δέχθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου από περαστικούς, στους οποίους στράφηκε η ίδια ζητώντας βοήθεια, ξεφεύγοντας από την προσοχή του. Όπως φέρεται να είπε η ίδια, κατάγεται από την Καβάλα και γνώρισε μέσω του διαδικτύου τον 35χρονο πριν από ένα μήνα και αποφάσισε να έρθει να τον γνωρίσει από κοντά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Φεβρουάριο του 2024 ο 35χρονος είχε απασχολήσει και πάλι την Αστυνομία, όταν είχε τραυματισθεί σοβαρά από συμπλοκή με συνομήλικο του για προσωπικές διαφορές ερωτικού περιεχομένου. Ο ίδιος είχε χτυπηθεί στο κεφάλι με ξύλινο κοντάκιο όπλου, αφού πρώτα είχε βγάλει μαχαίρι στον φίλο του.