Καπνισάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε, καιρός να μάθουμε κι εμείς την αλήθεια»

Καπνισάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε, καιρός να μάθουμε κι εμείς την αλήθεια»

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη για την υπόθεση των υποκλοπών

Για πολιτικές διαστάσεις και διαπιστώσεις που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, σε σχέση με την υπόθεση των υποκλοπών, κάνει λόγο ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μανώλης Καπνισάκης, σε άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Στο άρθρο του υπό τον τίτλο: «ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε - Καιρός να μάθουμε κι εμείς την αλήθεια», ο κ. Καπνισάκης σημειώνει μεταξύ άλλων, ότι με την άρνηση της να αποδεχθεί το αίτημα της αντιπολίτευσης για συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η κυβέρνηση διέπραξε τη «συγκάλυψη της συγκάλυψης του σκανδάλου». Υποστηρίζει πως «το αδιάσειστο γεγονός είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε επακριβώς τι συνέβαινε, δεδομένου ότι ήταν ο "προϊστάμενος" των υποκλοπών» και προσθέτει ότι «η χώρα μας έχει εισέλθει προ καιρού σ' ένα πολύ σκοτεινό δρόμο κατάλυσης του δικαίου και περιστολής συνταγματικών δικαιωμάτων, που οδηγεί σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς».

Σημειώνει καταληκτικά ότι «είναι χρέος των δημοκρατικών δυνάμεων και κάθε δημοκρατικού πολίτη, να μην επιτρέψουμε αυτό το μέγα σκάνδαλο, που ακουμπά τον πυρήνα της Δημοκρατίας, να θαφτεί στο σκοτάδι».