Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Ο σύντροφός της την κρατούσε φυλακισμένη ένα μήνα, την βίαζε και την χτυπούσε

Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Ο σύντροφός της την κρατούσε φυλακισμένη ένα μήνα, την βίαζε και την χτυπούσε

Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, ενώ ο σύντροφός της αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου

Έναν εφιάλτη στα χέρια του κακοποιητή συντρόφου της έζησε επί ένα μήνα μία 32χρονη στο Διδυμότειχο, καθώς όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της για περίπου έναν μήνα, την χτυπούσε και την βίαζε.

Η 32χρονη μετέβη το πρωί της Παρασκευής 2 Αυγούστου στο Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο, στο σώμα και στα χέρια της και κατήγγειλε πως την χτύπησε ο 32χρονος σύντροφός της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις. Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, από τις 10 Ιουλίου έως και την περασμένη Παρασκευή, ο σύντροφός της με τη χρήση σωματικής βίας την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι της και την εξανάγκαζε επανειλημμένως σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής.

Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, ενώ ο σύντροφός της αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.