Τζόυς Ευείδη: «Αν μπω σ’ αυτό το τρυπάκι ας κάνω καλύτερα πρωινάδικο»

Τζόυς Ευείδη: «Αν μπω σ’ αυτό το τρυπάκι ας κάνω καλύτερα πρωινάδικο»

«Το τι λένε στα social media δεν με ενδιαφέρει» απάντησε η ηθοποιός απαντώντας για σχέση τις σχέσεις που της χρεώνουν

Για τον έρωτα και τη συντροφικότητα απάντησε η Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Η ηθοποιός μάλιστα σχολίασε και το πώς διαχειρίζεται τις σχέσεις που της χρεώνουν κατά καιρούς. Ερωτηθείσα για δήλωσή της, ότι αν ερωτευτεί, αρρωσταίνει, η δημοφιλής ηθοποιός είπε, ότι «για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Εμένα ο έρωτας μου προκαλεί άγχος…», ενώ σε ερώτηση αν θέλει έναν σύντροφο, απάντησε: «Τι να σου πω; Αυτά μεταβάλλονται. Αυτή τη στιγμή που με ρωτάς, όχι, δεν έχω την ανάγκη ενός συντρόφου. Αύριο ή μεθαύριο μπορεί να στο αλλάξω».

«Βασικά θέλω την ησυχία μου. Στην ηλικία μου δεν ψάχνω να βρω το δίκιο, αλλά την ησυχία μου» συνέχισε η Τζόυς Ευείδη, ενώ σε ερώτηση πώς διαχειρίζεται δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που της χρεώνουν μια σχέση, όπως έγινε πρόσφατα με τον Μανώλη Κλωνάρη, που συμμετείχε στη «Γη της ελιάς», απάντησε: «Κλαίω 40 μέρες (γέλια). Άντε καλέ. Το τι λένε, ειδικά στα social media, όπου ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, δεν με ενδιαφέρει. Αν μπω σ’ αυτό το τρυπάκι ας κάνω καλύτερα πρωινάδικο (γέλια)».