Ελεύθερη η 26χρονη DJ που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο

Ελεύθερη η 26χρονη DJ που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο

Οι περιοριστικοί όροι που της επιβλήθηκαν - Προφυλακίστηκαν οι δύο συγκατηγορούμενοί της

Ελεύθερη αφέθηκε η DJ που κατηγορείται ότι πραγματοποιούσε delivery ναρκωτικών σε όλη τη Μύκονο σε συνεργασία με τον αρραβωνιαστικό της και έναν ακόμα άνδρα.

Συγκεκριμένα, στην απολογία της η 26χρονη Πολωνέζα υποστήριξε σύμφωνα με το Star: «Δεν έχω σχέση με τα ναρκωτικά. Ήρθα στη Μύκονο στις 8 Ιουλίου για να παίξω μουσική και θα έφευγα στις 8 Αυγούστου. Ήρθα μόνο για 30 ημέρες και δεν ξέρω για τη διακίνηση». Οι ισχυρισμοί της φαίνεται πως έπεισαν ανακριτή και εισαγελέα, οι οποίοι την άφησαν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Η 26χρονη οφείλει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ και να εμφανίζεται στις ελληνικές προξενικές αρχές στη Βαρσοβία, όπου και διαμένει.

Αντίθετα οι δύο συγκατηγορούμενοί της προφυλακίστηκαν. Το βαρύ εναντίον τους κατηγορητήριο αναφέρει ότι η ίδια μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και έναν ακόμα άνδρα, νοίκιασαν σπίτι κοντά στην Ψαρρού, απ’ όπου με ένα αυτοκίνητο Smart έκαναν... delivery ναρκωτικών σε όλο το νησί και κυρίως στα πιο πολυσύχναστα μέρη της Μυκόνου. Μάλιστα, στο κατηγορητήριο περιγράφεται και συγκεκριμένη κρύπτη που υπήρχε μέσα στο Smart, για να μην εντοπίζονται τα ναρκωτικά.