Φωτιά στην Εύβοια: Αναζωπυρώθηκε το πύρινο μέτωπο στο Αφράτι – Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Φωτιά στην Εύβοια: Αναζωπυρώθηκε το πύρινο μέτωπο στο Αφράτι – Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Ο τραυματίας βρέθηκε με το όχημά του που ανατράπηκε σε χαράδρα έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά παραπονιόταν για αφόρητους πόνους στο σώμα του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας

Άσχημα είναι τα νέα από το μέτωπο της φωτιάς στην Εύβοια, καθώς το μεσημέρι σημειώθηκε

Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στην περιοχή Αφράτι της Εύβοιας σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ την ίδια ώρα σήμανε συναγερμός, καθώς ανετράπη ένα πυροσβεστικό όχημα.

Σύμφωνα με το evima.gr, το όχημα συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς και ανετράπη σε χαράδρα μεταξύ των χωριών Πισσώνας και Αφράτι. Αμέσως σήμανε συναγερμός, καθώς τις πρώτες στιγμές κανείς δε γνώριζε την τύχη του οδηγού. Τελικά τα σωστικά συνεργεία τον εντόπισαν. Ευτυχώς είχε τις αισθήσεις του, αλλά παραπονιόταν για αφόρητους πόνους στο σώμα του. Ο πυροσβέστης ο οποίος είναι πατέρας δύο μικρών παιδίών με καταγωγή από το Γυμνό του Δήμου Ερέτριας, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 200 πυροσβέστες με 9 πεζοπόρα τμήματα και 52 οχήματα. Από αέρος επιχειρούν 11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα. Η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε την Τετάρτη το πρωί, ήταν καλύτερη, καθώς οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να την περιορίσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όμως οι άνεμοι ενισχύθηκαν, φτάνοντας τα 4 μποφόρ, με αποτέλεσμα να σημειωθεί η αναζωπύρωση.