Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Χαλκιδική: Ένας 39χρονος έβρισε και χτύπησε την 28χρονη σύντροφό του

Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Χαλκιδική: Ένας 39χρονος έβρισε και χτύπησε την 28χρονη σύντροφό του

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως ο άνδρας έδειρε και τον 7χρονο γιο τους

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με μια 28χρονη να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Προποντίδας, στη Χαλκιδική, όπως μεταδίδει το voria.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας από την Αλβανία, στις 20 Ιουλίου στις αστυνομικές αρχές, ο 39χρονος σύντροφός της την προηγούμενη ημέρα την έβρισε και την χτύπησε ακόμα και μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών της.

Ο 39χρονος, επίσης από την Αλβανία, μετά από την καταγγελία συνελήφθη, ενώ ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της 28χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και με βάση τα όσα ανέφερε η γυναίκα, είχαν προηγηθεί δύο παρόμοια περιστατικά, το ένα το βράδυ της Κυριακής 18 και το άλλο το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουλίου.

Όπως μετέδωσε το Star χθες, η γυναίκα αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως μία ημέρα πριν, εκείνος έδειρε το παιδί τους, που είναι μόλις 7 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας χαστούκισε και κλώτσησε το αγοράκι.

Η νεαρή, όπως κατήγγειλε, ζει τον εφιάλτη του ξυλοδαρμό εδώ και 8 χρόνια.