Εφιάλτης για 37χρονη στο Ηράκλειο: Εισέβαλε στο σπίτι της, την ξυλοκόπησε και αποπειράθηκε να την βιάσει

Εφιάλτης για 37χρονη στο Ηράκλειο: Εισέβαλε στο σπίτι της, την ξυλοκόπησε και αποπειράθηκε να την βιάσει

Κατά τη διάρκεια της κράτησης του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου ο 39χρονος συνέχιζε να την ενοχλεί τηλεφωνικά και να την απειλεί

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 39χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης μετά την καταγγελία μιας 37χρονης με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, για ληστεία, απόπειρα βιασμού και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, καθώς χρειάστηκε να διακομιστεί στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύθηκε τελικά.

Το θύμα κατέθεσε στους αστυνομικούς, ότι ο 39χρονος εισέβαλε στο σπίτι της, αφού έσπασε το τζάμι του παραθύρου του μπάνιου και προσπάθησε να τη βιάσει. Η 37χρονη υποστηρίζει, ότι την χτύπησε στο κεφάλι με την συσκευή του σιδερώματος, ενώ παράλληλα άρχισε να την ξυλοκοπά. Αυτά συνέβησαν στις 15 Ιουλίου, ενώ στις 27 Ιουλίου ο 39χρονος φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι της καταγγέλλουσας με τον ίδιο τρόπο, από το τζάμι του μπάνιου.

Η 37χρονη περιγράφει ότι και πάλι την χτύπησε στο κεφάλι, αυτή τη φορά με τον βραστήρα, προκαλώντας της αιμορραγία και αποπειράθηκε εκ νέου να τη βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε και τότε της πέταξε έναν ανεμιστήρα, ενώ προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι. Ο 39χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη την ίδια μέρα. Σύμφωνα δε με το cretalive.gr, κατά τη διάρκεια της κράτησης του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου, συνέχιζε να ενοχλεί τηλεφωνικά την 37χρονη και να την απειλεί.