Προσωπικές επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα πωλούνται σε δημοπρασία

Προσωπικές επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα πωλούνται σε δημοπρασία

Tα περισσότερα από τα γράμματα προς την οικονόμο της οικογένειάς της είναι ευχαριστήρια σημειώματα για τα δώρα Χριστουγέννων και γενεθλίων στην ίδια και τα παιδιά της

Επιστολές και κάρτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα προς την οικονόμο της οικογένειάς της πωλούνται από τον οίκο δημοπρασιών Sworder's.

Τα γράμματα στάλθηκαν στη Βάιολετ Κόλισον, την οποία η Νταϊάνα αποκαλούσε «Κόλι» και ήταν για πολλά χρόνια οικονόμος της οικογένειας Σπένσερ στο Παρκ Χάουζ στο Σάντριγχαμ, όπου η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Tα περισσότερα από τα γράμματα προς την Κόλι είναι ευχαριστήρια σημειώματα για τα δώρα Χριστουγέννων και γενεθλίων που δόθηκαν στη Νταϊάνα και τα παιδιά της, πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η επιστολή που εστάλη το 1984, από την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην Κόλισον εκτιμάται ότι θα πωληθεί στην τιμή των 1.200 δολαρίων. «Ο Ουίλιαμ λατρεύει τον μικρό του αδερφό και περνάει όλη την ώρα κάνοντας ατελείωτες αγκαλιές και δίνοντας φιλιά στον Χάρι» σημειώνεται στην επιστολή, η οποία διατίθεται προς πώληση με χριστουγεννιάτικη κάρτα της ίδιας ημερομηνίας.

Προσωπική πρόσκληση που έλαβε η Βάιολετ Κόλισον για τον βασιλικό γάμο, μαζί με το εισιτήριο για την κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα υπολογίζεται ότι θα πουληθούν έναντι 300 δολαρίων. Η Κόλισον ήταν η επικεφαλής οικονόμος του Τζον Σπένσερ, υποκόμη του Υποκόμη του Όλθορπ και της συζύγου του Φράνσες Σαντ Κυντ. Ακολούθησε τη Φράνσις στο Λονδίνο το 1967 μετά την κατάρρευση του γάμου της με τον Σπένσερ. Παρέμεινε κοντά στα παιδιά μέχρι τον θάνατό της το 2013 σε ηλικία 89 ετών.