Άγριος ξυλοδαρμός 29χρονου με γροθιές και καδρόνια από τον πατέρα του και τον αδελφό του στην Ξάνθη

Άγριος ξυλοδαρμός 29χρονου με γροθιές και καδρόνια από τον πατέρα του και τον αδελφό του στην Ξάνθη

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες έχουν εξαφανισθεί μετά το περιστατικό και αναζητούνται από την Αστυνομία

Σε καταγγελία εναντίον του 61χρονου πατέρα του και του 27χρονου αδελφού του προχώρησε ένας 29χρονος στην Ξάνθη, αναφέροντας ότι τα δύο συγγενικά του πρόσωπα τον χτυπούσαν επί 10 λεπτά με γροθιές και καδρόνια στο κεφάλι και σε ολόκληρο το σώμα του σε πρατήριο καυσίμων ιδιοκτησίας του πατέρα του.

Στη συνέχεια οι δύο φερόμενοι ως δράστες τράπηκαν σε φυγή, σύμφωνα με το xanthinea.gr, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο θύμα χορηγήθηκε έγγραφο για παροχή υπηρεσιών αρωγής, το οποίο παρέλαβε και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση κάποιας δομής φιλοξενίας, καθώς θα διαμείνει σε φιλική οικία, ενώ αρνήθηκε και την εγκατάσταση – χρήση του Panic Button στο κινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, κατά τον έλεγχο της αστυνομίας μέσω της εφαρμογής «Όπλα και Εκρηκτικά» του Police On Line, διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας είναι κάτοχος τεσσάρων αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων, οι οποίες όμως είναι ληγμένες, ο δε 27χρονος είναι κάτοχος δύο αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων. Οι δύο άνδρες αναζητούνται από την Αστυνομία.