Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν ειδωθούμε με τον Γιώργο Λιάγκα θα χαιρετηθούμε θεωρώ, εκτός αν γυρίσει τα μούτρα του και φύγει»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν ειδωθούμε με τον Γιώργο Λιάγκα θα χαιρετηθούμε θεωρώ, εκτός αν γυρίσει τα μούτρα του και φύγει»

«Μιλάω με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά στα Άχλα δεν έχω πάει, είναι το ησυχαστήριό της εκεί, δεν πήγα, ούτε όταν συνεργαζόμασταν» απάντησε σε σχετική ερώτηση

Για τη σχέση που έχει σήμερα τόσο με την Ελένη Μενεγάκη, όσο και με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Θα πας καθόλου καμία βόλτα στα Άχλα, στην Άνδρο;» ρώτησε χαμογελώντας πονηρά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. «Είσαι σάχλας» του απάντησε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Δεν σε ρώτησα αν συνάντησες τον Γιώργο Λιάγκα». Με αφορμή αυτήν την πρόκληση, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Μιλάω με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά στα Άχλα δεν έχω πάει. Είναι το ησυχαστήριό της εκεί. Δεν πήγα, ούτε όταν συνεργαζόμασταν. Είμαι ένας άνθρωπος, που σέβεται πάρα πολύ τον χώρο του καθενός και δεν θέλω καθόλου να μπλέκω τη δουλειά με τα προσωπικά. Αυτό έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα, όταν έγινε…».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε ειδωθεί με τον Γιώργο Λιάγκα. Αν ειδωθούμε, θα χαιρετηθούμε θεωρώ. Εκτός αν γυρίσει τα μούτρα του και φύγει. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα τον κυνηγήσω κιόλας».