Η Βάνα Μπάρμπα για την καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορονοϊό – «Ήμασταν με τον διοικητή και βγάλαμε μια φωτογραφία»

Η Βάνα Μπάρμπα για την καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορονοϊό – «Ήμασταν με τον διοικητή και βγάλαμε μια φωτογραφία»

Στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο της Αττικής απαντά η ηθοποιός

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε ότι αυτή είναι η «γνωστή ηθοποιός που διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο της Αττικής», που κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, απαντώντας στην καταγγελία.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε μιλώντας στο Star, ότι τηρούσε τα μέτρα προστασίας και φορούσε τη μάσκα της. «Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις, είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα, πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ, που παντού είχαμε μάσκα; Δεν υπάρχει άνθρωπος, που να μας έχει δει στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας» είπε αρχικά η ηθοποιός. «Παρακαλώ, θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα, την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία» επισήμανε η Βάνα Μπάρμπα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Γιαννακός είχε καταγγείλει, ότι ο διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής έκανε βόλτες στους διαδρόμους και στις κλινικές, όπου νοσηλεύονται ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς, με γνωστή ηθοποιό που ήταν θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να υπάρξει διασπορά του ιού στη μονάδα.