Ντέμη Γεωργίου: Η απόφαση που πήρε η σύντροφός της μετά τον θάνατό της

Ντέμη Γεωργίου: Η απόφαση που πήρε η σύντροφός της μετά τον θάνατό της

Τι ανακοίνωσε η Μαριαλένα Ξηρομερίτη μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της χρόνια, προκαλώντας σοκ στους αγαπημένους της ανθρώπους, αλλά και στο πανελλήνιο.

Η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, επρόκειτο σύντομα να γίνει και σύζυγος, καθώς οι δυο τους θα παντρευόντουσαν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Οι δυο τους έμεναν και εργάζονταν μαζί στην Πάρο, στο εστιατόριο που είχε ανοίξει η γνωστή από τη συμμετοχή της στο MasterChef σεφ. Σήμερα η Μαριαλένα Ξηρομερίτη ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ότι πήρε την απόφαση να συνεχίσει την λειτουργία του εστιατορίου στην Πάρο, με τις συνταγές που έχει αφήσει η Ντέμη Γεωργίου. «Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά την κηδεία της πρώην παίκτριας του MasterChef, θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς. Επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά της είναι να γίνει σε νεανικό κι ευχάριστο κλίμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Παρασκευή 26 Ιουλίου οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσ, ένα beach party στην Πάρο την ώρα του ηλιοβασιλέματος.