Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναχωρούν οι Έλληνες αθλητές για το Παρίσι – Δείτε φωτογραφίες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αναχωρούν οι Έλληνες αθλητές για το Παρίσι – Δείτε φωτογραφίες

Στο αεροσκάφος της Aegean με τα συνθήματα: «Πάμε Ελλάδα» και «Team Hellas» θα επιβιβαστεί το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που θα γίνουν στο Παρίσι μπαίνει και η Ελλάδα. Περισσότερες από 200 αθλητικές αποστολές αναμένονται στον Σηκουάνα την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 20.30 (ώρα Ελλάδας) και θα διαρκέσει περίπου τέσσερις ώρες.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης οι Έλληνες αθλητές που θα αποτελέσουν την αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στο αεροσκάφος της Aegean με τα συνθήματα: «Πάμε Ελλάδα» και «Team Hellas» θα επιβιβαστεί το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι ξεκινούν στις 26 Ιουλίου στο Παρίσι.

Το πρώτο «γαλανόλευκο team» που αναχωρεί για την πόλη του Φωτός αποτελείται από τις Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, τους κολυμβητές και κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος και Κρίστιαν Γκολομέεβ.