Το απόλυτο Hybrid πόλης, το νέο Mazda 2 Hybrid ετοιμοπαράδοτο και με προνομιακό επιτόκιο 4,9%!

Το απόλυτο Hybrid πόλης, το νέο Mazda 2 Hybrid ετοιμοπαράδοτο και με προνομιακό επιτόκιο 4,9%!

  • Δύναμη, άνεση και αποδοτικότητα, συνδυάζονται σε έναν βενζινοκινητήρα με επιδόσεις ηλεκτροκινητήρα.
  • Ετοιμοπαράδοτο και με προνομιακό επιτόκιο μόλις 4,9%.
  • “Crafted in Japan”,  το νέο Mazda 2 Hybrid φέρει την Ιαπωνική δεξιοτεχνία, κομψότητα και κουλτούρα, σχεδιασμένο μεθοδικά, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του.

Με την ενσωμάτωση της αυτοφορτιζόμενης τεχνολογίας πλήρους υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης στη γκάμα των μοντέλων της Mazda, το νέο Mazda 2 Hybrid αποτελεί το πιο οικονομικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Η πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία του νέου Mazda 2 Hybrid εναλλάσσεται ομαλά μεταξύ ηλεκτρικής και βενζινοκίνητης λειτουργίας, προσφέροντας μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Το νέο Mazda 2 Hybrid παρέχει εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου (3,8-4,3 l/100km) και μειωμένες εκπομπές ρύπων CO2 (87-97 g/km), σχεδιασμένο για να κάνει τη διαφορά και να καλύπτει κάθε απόσταση. Το νέο υβριδικό Mazda 2 επιταχύνει από στάση έως τα 100 km/h σε 9,7 δευτερόλεπτα και φτάνει σε τελική ταχύτητα 175 km/h. 

Διατηρώντας τον χαρακτηριστικό εμπρός προφυλακτήρα που εκφράζει το DNA της Mazda, καθώς και το πίσω διακοσμητικό στο χρώμα του αμαξώματος και τους μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες σε όλες τις εκδόσεις, το νέο Mazda 2 Hybrid ενισχύει την έννοια της αισθητικής και της κομψότητας της κίνησης από κάθε οπτική γωνία. Η μοντέρνα και λιτή εμφάνιση του αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει την αποφασιστικότητα της Mazda να δημιουργεί οχήματα που, εκτός από την οικολογική φιλικότητα, προσφέρουν και εντυπωσιακή εμφάνιση. 

Το νέο Mazda 2 Hybrid έχει αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων και οθόνη πολυμέσων που προσφέρουν μια ενισχυμένη οδηγική εμπειρία σε ένα επίπεδο υψηλής ποιότητας. Ο βελτιωμένος εξοπλισμός του νέου Mazda 2 Hybrid εξασφαλίζει απρόσκοπτη και απολαυστική οδήγηση κάθε φορά που βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι. Επιπλέον, το νέο προηγμένο πακέτο ασφαλείας προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο την οδήγηση, γνωρίζοντας ότι είναι πλήρως προστατευμένος και ασφαλής.

To νέο Mazda 2 Hybrid είναι ετοιμοπαράδοτο και διατίθεται με το πλέον προνομιακό επιτόκιο της αγοράς, της τάξης του 4,9%! Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Mazda και κάντε το δικό σας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.mazda.gr.

Μοντέλο: Mazda 2 Hybrid 1.5 116hp AT FWD Prime-Line, 30% προκαταβολή, 48 μηνιαίες δόσεις, 4,9% επιτόκιο

Σχετικά Tags
Mazda