Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η πρώην παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου

Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η πρώην παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου

Υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη

Πέθανε, το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 39 ετών η Ντέμη Γεωργίου. Η πρώην παίκτρια του MasterChef έδωσε τα τελευταία 24ωρα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από βακτηριακή μόλυνση που υπέστη.

Συγκεκριμένα, η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, όσο βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν.

Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της Πάρου. Εκεί, οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας και διασωληνώθηκε.

Στο πλευρό της βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή οι φίλοι της, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν τόσο ξαφνικά το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Λίγες μέρες πριν, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook και το Instagram, φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμασε στο νησί.

 

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στον γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Η οντισιόν της στο MasterChef: