Καλλιακμάνης για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 64χρονου στην Αρκαδία: «Ο δράστης τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπησε με κλοτσιές στα πόδια»

Καλλιακμάνης για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 64χρονου στην Αρκαδία: «Ο δράστης τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπησε με κλοτσιές στα πόδια»

«Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο»

Συγκλονισμένη είναι η Αρκαδία από τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 64χρονου άνδρα από ένα ζευγάρι στο χωριό Άγιος Πέτρος, μετά από βαφτίσια.

«Την ώρα που το θύμα βογκούσε, τον χτύπησε με κλοτσιές στα πόδια», ανέφερε σήμερα ο επίτιμος πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο Mega, τονίζοντας παράλληλα ότι «φαίνεται πως και η σύζυγος τον κλότσησε».

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι. Στη βάφτιση ήταν καλεσμένοι το ζευγάρι, όχι το θύμα. Μετά συνέχισαν σε μία καφετέρια, όπου εκεί πήγε και το θύμα. Ανέφεραν πως το θύμα παρενόχλησε τη γυναίκα. Λογοφέρανε. Τους ακολούθησε, λένε οι πληροφορίες, στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα μπήκε στη θέση του οδηγού και ο δράστης του συνοδηγού, και το θύμα πήγε δίπλα του και κάτι του έλεγε. Τότε, ο δράστης τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά. Την ώρα που το θύμα βογκούσε, τον χτύπησε με κλοτσιές στα πόδια. Φαίνεται πως και η σύζυγος τον κλότσησε. Δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο. Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο, επειδή τον είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος, Θοδωρής Καραγιάννης, ανέφερε πως, όταν οι δράστες έφυγαν, ενδεχομένως κάποιος θα είδε το θύμα, αλλά δεν βοήθησε.

«Φοβάται ο κόσμος. Σέβομαι ότι μπορεί να φοβούνται, αλλά, όταν μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση, ο κίνδυνος είναι ελάχιστος. Εδώ είναι μία δειλία, μία φοβία που ξεπερνά τα όρια της υποχρέωσης να βοηθάμε τους άλλους», είπε.