Αυτός είναι ο 31χρονος μουσικός που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου στο Ηράκλειο

Αυτός είναι ο 31χρονος μουσικός που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου στο Ηράκλειο

Ποια έκκληση κάνει η Αστυνομία στους πολίτες

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής εντολής του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 31χρονου Έλληνα μουσικού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Χλωρό του Κωνσταντίνου και της Όλγας που γεννήθηκε το 1993 στη Λάρισα. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου και την ανάγκη πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810 274070 και 2810 274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας και επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια μέχρι τις 19-09-2024, σύμφωνα με την εισαγγελική Διάταξη. Πέραν αυτού του χρονικού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον νόμο η διατήρηση ή και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.