Δύο συλλήψεις για το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη με την εμπλοκή φορτηγού, αγροτικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας – Νεκρός συνταξιούχος αστυνομικός

Δύο συλλήψεις για το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη με την εμπλοκή φορτηγού, αγροτικού αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας – Νεκρός συνταξιούχος αστυνομικός

Συνελήφθησαν ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας και ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού

H αστυνομία του Ηρακλείου προέβη στη σύλληψη δύο ατόμων που εμπλέκονται στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στο απόγευμα στο ΒΟΑΚ και στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ένας 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, συνελήφθη ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας αλλά και ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

Και οι δύο τελούν υπό κατάσταση σοκ ωστόσο αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, ο 61χρονος Γιάννης χθες νωρίς το απόγευμα την ώρα που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ με τη μοτοσικλέτα του νιώθει έντονη αδιαθεσία και σταματάει στην άκρη του δρόμου, στο ύψος του αεροδρομίου.

Το περιστατικό αντιλαμβάνεται ο οδηγός του αγροτικού που σταματάει στην άκρη του δρόμου ώστε να βοηθήσει τον άτυχο πρώην αστυνομικό.

Τότε όμως, ένας οδηγός νταλίκας – κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες – χάνει τον έλεγχο του οχήματός του, πέφτει πάνω στα σταθμευμένα οχήματα και τα παρασέρνει μαζί με τον άτυχο δικυκλιστή.

Ο 61χρονος βρίσκεται πλέον εγκλωβισμένος κάτω από τη νταλίκα ενώ στο σημείο σπεύδει δύναμη της πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες απεγκλωβίζουν τον άτυχο άνδρα ενώ ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να κρατήσουν στη ζωή τον δικυκλιστή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δυστυχώς, ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νεκρός.

Ωστόσο, οι αρχές εξατάζουν ένα ακόμα σενάριο ως προς τις συνθήκες του τροχαίου και το γιατί σταμάτησε ο 61χρονος.

Σύμφωνα με το νέο σενάριο που προκύπτει από καταθέσεις μαρτύρων, το αγροτικό ήταν φορτωμένο με τσουβάλια που είχαν χόρτα με αποτέλεσμα κάποιο να πέφτει στο οδόστρωμα.

Σε αυτό το σενάριο, πρώτα σταμάτησε ο οδηγός του αγροτικού οχήματος και μετά ο 61χρονος Γιάννης.