Τραγωδία στο Δίστομο: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό και πήρε φωτιά – Νεκρός ο οδηγός

Τραγωδία στο Δίστομο: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό και πήρε φωτιά – Νεκρός ο οδηγός

Την πτώση ακολούθησαν διαδοχικά τρεις εκρήξεις, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες και να απανθρακωθεί

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου με φορτηγό φορτωμένο με κάρβουνο, το οποίο κατευθύνονταν στο εργοστάσιο του αλουμινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star Κεντρικής Ελλάδος, τα φρένα του φορτηγού υπερθερμάνθηκαν, με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην μπορεί να ελέγξει την πορεία του και να καταλήξει σε γκρεμό. Ακολούθησαν διαδοχικά τρεις εκρήξεις, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες και να απανθρακωθεί. Στο σημείο έσπευσαν επίγειες δυνάμειςτης Πυροσβεστικής, κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου και εθελοντές. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν και εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άτυχος οδηγός ήταν ηλικίας περίπου 40 χρόνων και εκτελούσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι και την τελευταία στιγμή ο άτυχος οδηγός κόρναρε προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλα διερχόμενα οχήματα.