Χαλκ Χόγκαν για τον Τραμπ: «Πυροβόλησαν τον ήρωα μου, είναι ένας μονομάχος, ας ξεσπάσει η Trumpomania!» – Δείτε βίντεο

Χαλκ Χόγκαν για τον Τραμπ: «Πυροβόλησαν τον ήρωα μου, είναι ένας μονομάχος, ας ξεσπάσει η Trumpomania!» – Δείτε βίντεο

Ο διάσημος παλαιστής του αμερικανικού κατς έσκισε την μπλούζα του, όπως έκανε κάθε φορά που έμπαινε στο ρινγκ

Φανατικός οπαδός και θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ είναι ο δημοφιλής παλαιστής, Χαλκ Χόγκαν. 

Ο παλαίμαχος παλαιστής του αμερικανικού κατς έσκισε την μπλούζα του, όπως έκανε κάθε φορά που έμπαινε στο ρινγκ για να παλέψει, στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών και φώναζε υπέρ του Τραμπ: «Πυροβόλησαν τον ήρωά μου, είναι ένας μονομάχος, ένας γνήσιος ηγέτης, ας ξεσπάσει η Trumpomania!».

«Όταν ήρθα εδώ απόψε, υπήρχε τόση ενέργεια σε αυτό το δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι ίσως ήμουν στο Madison Square Garden και ετοιμαζόμουν να κερδίσω άλλον έναν παγκόσμιο τίτλο», είπε χαρακτηριστικά ο Χαλκ Χόγκαν.

 

«Στο τέλος της ημέρας με τον αρχηγό μας εκεί πάνω, τον μονομάχο, θα ενώσουμε τις ΗΠΑ ξανά. Ο Τραμπ θα φέρει τη χώρα ξανά στον ίσιο δρόμο. Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Φτάνει πια», τόνισε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος παλαιστής και αποκάλεσε τον Τραμπ «πραγματικό Αμερικανό ήρωα».

«Τραμπ, Βανς», έγραφε η φανέλα, μέσα από τη σκισμένη μπλούζα του Χαλκ Χόγκαν.

«Το ποτήρι ξεχείλισε, ας ξεσπάσει η Trumpomania, ας ηγηθεί ξανά η Trumpomania, ας κάνει ξανά την Αμερική σπουδαία η Trumpomania!», σημείωσε σε έντονο τόνο ο Χαλκ Χόγκαν πάνω στη σκηνή, παραπέμποντας στο σύνθημα των θαυμαστών του «Hulkomania» (Μανία για τον Χαλκ) για το πρόσωπό του.