Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα

Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα

Ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκαν σε ζευγάρι τραυματίζοντας τη γυναίκα και προκαλώντας ζημιές στο κατάστημά τους

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Συγγρού με Κρυστάλλη, όταν ομάδες αλλοδαπών Συριακής και Παλαιστινιακής καταγωγής συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των εμπλεκομένων, τις οποίες επικαλείται το grtimes.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν μία γυναίκα Παλαιστινιακής καταγωγής δέχθηκε λεκτική επίθεση από ομάδα Σύρων στο κέντρο της πόλης, πολύ κοντά στην πλατεία Αντιγονιδών. Όταν η γυναίκα επέστρεψε στο κατάστημα που διατηρεί μαζί με τον σύντροφό της επί της οδού Κρυστάλλη, εκείνος βγήκε από το μαγαζί και προσπάθησε να κινηθεί προς τους Σύρους, ώστε να ζητήσει τον λόγο.

Εκείνη την στιγμή, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, είδε μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων με καρέκλες, λοστάρια, ρόπαλα και κοντάρια να επιτίθεται αρχικά στους ίδιους και έπειτα στο κατάστημα, κατεβάζοντας τον υαλοπίνακα με μια καρέκλα και προκαλώντας φθορές στο εσωτερικό του. Επιπλέον, τα θύματα ανέφεραν, ότι κατά την επίθεση οι δράστες τους έκλεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους αφαίρεσαν ένα ποσό από τις εισπράξεις του καταστήματος, το οποίο κυμαίνεται από 300 έως 400 ευρώ.

Στο μεταξύ, η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η ίδια ανέφερε, ότι δέχθηκε χτύπημα από ξύλο στο στήθος, ωστόσο διασώστες που την εξέτασαν όντας σωριασμένη στο έδαφος, ανέφεραν ότι έπαθε κρίση πανικού. Ο σύντροφός της μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να δώσει κατάθεση για το συμβάν, ενώ η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.