Αντιδράσεις για σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου σε ανάρτηση με φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αντιδράσεις για σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου σε ανάρτηση με φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ασθένειες», λέει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα σχόλιο που έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος σε ανάρτηση που αφορούσε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο γνωστός σχεδιαστής έγραψε τη λέξη «ανορεξία» κι αυτό δεν άρεσε σε κανέναν. Η δημοσιογράφος, Άννα Καψάλη, μίλησε στην εκπομπή «Summer's Cool» για το συγκεκριμένο σχόλιο, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε ότι ήταν άστοχο αυτό που συνέβη.

«Πρέπει να τοποθετηθούμε κι εμείς. Προφανώς είναι ένα πολύ άστοχο σχόλιο. Δεν είναι σε κανενός τη δικαιοδοσία -πόσω μάλλον να χρησιμοποιεί- να μιλά για ασθένεια γιατί ασθένεια είναι η ανορεξία, δεν είναι κάτι άλλο, σε μία φωτογραφία μίας γυναίκας και σε μία άσχετη ανάρτηση» είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και συνέχισε παρακάτω:

«Παιδιά μην πάμε τώρα να ερμηνεύσουμε. Έγραψε μία λέξη και δεν υπάρχει ερμηνεία. Ξέρει καλά ελληνικά ο Βασίλειος. Καταλαβαίνω γιατί θέλετε να το γλυκάνετε, αλλά μία λέξη είναι. Να ελπίζουμε ότι εννοούσε κάτι άλλο… Είστε πολύ ευγενικές κι έχετε καλή πρόθεση, αλλά είναι ένας άνθρωπος ενήλικος που ξέρει από μόδα. Δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα αυτό το σχόλιο και καλό είναι να είναι προσεκτικός».