Power of Love: «Μπορώ να ικανοποιήσω τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς»

Power of Love: «Μπορώ να ικανοποιήσω τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς»

Η Σωτηρία σπάει τα ταμπού στο ριάλιτι

Τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί ματεξύ τους βρήκαν στην ευκαιρία να λύσουν στο «Κόκκινο Δωμάτιο» του Power of Love η Σωτηρία και ο Νίκος. Το ζευγάρι, που έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, βρήκε την ευκαιρία να απομονωθεί για πέντε λεπτά και η Σωτηρία έσπασε τα ταμπού με όσα είπε για τους άντρες και τη δική της... απόδοση.

«Πες κάτι ουσιώδες, πέρα από τις μπούρδες που λες, γιατί έχω βαρεθεί να σε ακούω. Πέρα από την πλάκα, Νίκο, όλες οι απόψεις σου με κουράζουν και με νευριάζουν. Αυτά που λες για τη γυναίκα. Δεν θυμάμαι τώρα μία συγκεκριμένη αλλά, όταν τις ακούω, λέω: τι λέει το άτομο; Είναι και ο τρόπος σου», είπε αρχικά η νεαρή παίκτρια του Power of Love στον γνωστό TikToker.

«Όταν δύο άνθρωποι που έχουν χημεία έρθουν πιο κοντά, γίνονται αλλαγές και από τους δύο χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουν. Έχεις κι εσύ έντονες απόψεις για τους άντρες», τόνισε ο Νίκος Πελετιέ από την πλευρά του.

Όταν ο συμπαίκτης της τη ρώτησε εάν θα μπορούσε να ικανοποιήσει τρεις άντρες ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς, οικονομικά, συναισθητικά και ερωτικά, η Σωτηρία του απάντησε: «Ναι».

«Γιατί εσύ τι διαφορετικό έχεις; Νομίζεις ότι είσαι ο Andrew Tate, ρε φίλε! Βρες πρώτα μία γυναίκα και μετά μιλάμε. Τόσες υπάρχουν. Στο Power of Love σε βλέπω ότι την ψάχνεις, έξω τίποτα», συμπλήρωσε η νεαρή παίκτρια.