ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Όλη η Πάτρα αποχαιρέτησε τη 17χρονη Νίκη Νικολοπούλου

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης

Φίλοι, συγγενείς, τοπικοί φορείς και απλοί πολίτες βρέθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα για να πουν το τελευταίο αντίο στην Νίκη, την 17χρονη κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και της συζύγου του, Αναστασίας Μανωλοπούλου.  

Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησαν οι μητροπολίτες Πατρών Χρυσόστομος, Ηλείας Γερμανός και Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, ενώ πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει το ιερό ναό, θέλοντας να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της Νίκης.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης.

Δεκάδες ήταν τα στεφάνια με λευκά λουλούδια για το κορίτσι που προσέφερε χαρά στην οικογένειά της όλα αυτά τα χρόνια και έσωσε ζωή σε συνανθρώπου μας με το θάνατό της.

Οι γονείς της, παρά την απώλεια και τον πόνο τους, υπέγραψαν για την δωρεά των οργάνων της κόρης τους και ήδη το ήπαρ της Νίκης μεταφέρθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 

"Η Νίκη τις ώρες αυτές, που όλοι την αποχαιρετούμε με συγκίνηση, δίνει ζωή σε 5 συνανθρώπους μας. Εκ μέρους των ευεργετηθέντων ληπτών, ο ΕΟΜ εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους. Ευχόμαστε η σκέψη της σωτηρίας ασθενών συνανθρώπων μας, ως υπέρτατη έκφραση αγάπης και φιλαλληλίας να απαλύνει τον πόνο της μεγαλόψυχης οικογένειας" δήλωσε ο ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, Καθηγητής Ανδρέας Καραμπίνης. 

Πηγή: www.patrastimes.gr