Φαίη Ζαφειράκου: «Δεν χτύπησα κανένα, βάλλομαι πάρα πολύ»

Φαίη Ζαφειράκου: «Δεν χτύπησα κανένα, βάλλομαι πάρα πολύ»

«Η Φαίη θα έπρεπε να ήταν μέσα, αν ίσχυαν όλα αυτά» είπε ο πρώην σύζυγός της και φερόμενο θύμα της

Στο κεντρικό δελτίο του Alpha εμφανίσθηκε η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου και ο πρώην σύζυγός της, μετά τα δημοσιεύματα για ενδοοικογενειακή απειλή και βία σε βάρος του Ανδρέα Κομπόση στην Κάρυστο Ευβοίας, όπου βρισκόταν.

«Δεν χτύπησα κανέναν. Εμείς πήγαμε μαζί διακοπές, ως είθισται κάθε χρόνο με το παιδί, άσχετα που είμαστε χωρισμένοι. Εγώ αυτή τη στιγμή βάλλομαι πάρα πολύ. Σκέψου, ότι ο Ανδρέας ανέβασε φωτογραφία και από το πρωινό μπάνιο που αναγκαστικά πήγαμε για το παιδί, για να μην του χαλάσουμε τις διακοπές, γιατί αρκετά χαλάστηκαν οι δικές μας. Και δεν ισχύει αυτό το πράγμα, πως να σου πω» είπε η Φαίη Ζαφειράκου.

«Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία λόγω θορύβου. Όχι ότι έγινε κάτι. Δώσαμε κάποιες εξηγήσεις στην Αστυνομία και κυρίως η Φαίη και μετά αφέθηκε ελεύθερη και τελείωσε η ιστορία εκεί. Τώρα, από κάπου έχει διαρρεύσει όλο αυτό το πράγμα κι έγινε η τρίχα τριχιά. Η Φαίη θα έπρεπε να ήταν μέσα, αν ίσχυαν όλα αυτά. Είναι εδώ μία χαρά δίπλα μου και κάνουμε μπάνιο. Σαν ζευγάρι, έστω και πρώην ζευγάρι, διαφωνούμε και πολλές φορές δεν είναι τόσο ακραίο το πράγμα, όπως αυτά που γράφτηκαν. Είμαστε μία χαρά» δήλωσε από την πλευρά του ο Ανδρέας Κομπόσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Ανδρέας Κομπόσης έχει ενημερωθεί για τη δυνατότητα να μεταφερθεί σε δομή και να χορηγηθεί τόσο στον ίδιο, όσο και στο παιδί, panic button, αλλά το αρνήθηκε. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία κι η υπόθεση θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.