Δολοφονία 30χρονου στη Φλώρινα για τα μάτια μιας γυναίκας: Προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε ο 32χρονος

Δολοφονία 30χρονου στη Φλώρινα για τα μάτια μιας γυναίκας: Προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε ο 32χρονος

Ο 32χρονος που συνελήφθη, δεν έχει ομολογήσει τον λόγο που επιτέθηκε στον νεαρό

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Φλώρινας από το χθεσινό φονικό σε κεντρικό σημείο της πόλης, όταν ένας 30χρονος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές που δέχθηκε από 32χρονο, χωρίς να ανταλλάξουν καν κουβέντα.

Ο 32χρονος πλησίασε το νεαρό από πίσω, έξω από ψητοπωλείο της πόλης και τον μαχαίρωσε πολλές φορές, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον φίλο του, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στη χειρουργική κλινική του γενικού νοσοκομείου Φλώρινας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι σύντροφος της πρώην κοπέλας του δράστη.

Μέχρι στιγμής ο δράστης που έχει συλληφθεί, δεν έχει ομολογήσει τον λόγο για τον οποίο προέβη σε αυτή την πράξη, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας που ερευνά την υπόθεση, να μην αποκλείει το σενάριο της ερωτικής αντιζηλίας. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Η αδερφή του δράστη σε αποκλειστική δήλωση στην ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και από την οικογένεια του αδερφού της κοπέλας, για την οποία έγινε το έγκλημα.