Άλαν Πουλίδο: Η εμπλοκή της εκρηκτικής συντρόφου του στην απαγωγή του

Η Ιλεάνα Σάλας συνδέεται με τους απαγωγείς ή όσα ακούστηκαν δεν ισχύουν;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» υπάρχουν δύο σενάρια για την πανέμορφη σύντροφο του ποδοσφαιριστή, στα οποία ενεργό ρόλο παίζουν δύο πρώην της.

Ο πρώτος φέρεται να έχει θητεύσει στο καρτέλ της Σιουδάδ Βικτόρια και για κάποιο χρονικό διάστημα και στην καρδιά της Ιλεάνα, την οποία μάλλον δεν ξέχασε ποτέ.

Γι αυτό, όπως γράφτηκε, όταν έμαθε ότι ο Πουλίδο ήταν στην πόλη αποφάσισε να τον απαγάγει για να την εκδικηθεί που τον άφησε.

Ο δεύτερος εικάζεται μέσω δημοσιευμάτων και ψιθύρων ότι ανήκει στο καρτέλ των Λος Ζέτας, το πιο άγριο και βίαιο της χώρας. Όποια και αν είναι η αλήθεια, υπάρχει ένα ερώτημα που δεν έχει ακόμη απαντηθεί για την Ιλεάνα.

Σε οποιαδήποτε απαγωγή είναι πολύ σπάνιο -έως αδύνατο- οι δράστες να απελευθερώνουν λίγα λεπτά αργότερα τον έναν από τους δύο απαχθέντες σε μια κεντρική πλατεία όπου υπάρχει κίνηση.

Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, λαμβάνει χώρα αρκετά χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή και αφού αφαιρέσουν από το θύμα τους το κινητό του τηλέφωνο, ώστε όταν κατορθώσει να επικοινωνήσει με τις Αρχές, οι απαγωγείς να έχουν φτάσει στο κρησφύγετό τους με ασφάλεια και χωρίς τον φόβο να τους εντοπίσουν. Στην περίπτωση της συντρόφου του Πουλίδο, κάτι τέτοιο δεν έγινε.